Inspiratie- en kennismakingsmiddag

Wil je als ondernemer of leider bewust andere keuzes maken in Leven & Werk?. Je wilt eindelijk eens die volgende stap maken, maar je bent nog op zoek naar momentum? Of heb je gewoon de behoefte om even afstand te nemen door drie dagen offline de natuur in te gaan?

Laat je inspireren hoe het Presence Outdoor Programma jou bewust kan laten ontdekken wat jij wilt. Maak kennis met Natuurlijk Leiderschap en ontmoet gelijk gestemden met wie je misschien wel een paar dagen offline gaat.

Inhoud middag

In een informele sfeer vertellen we je over alle in’s en out’s van de verschillende edities. We verklappen ook de wetenschappelijk filosofie achter de programma’s wat ervoor zorgt dat jij in beweging komt. Verder laten we je kennis maken met (natuurlijk) leiderschap en je gaat gelijk gelijkgestemden ontmoeten.  We zorgen in outdoorstyle voor de inwendige mens.

Sluit je samen met ons de week af op deze inspirerend locatie?  Meld je aan via onderstaand formulier.

Details

  • Datum: vrijdag 07 oktober 2022
  • Tijd: 15.00 – 17.30 uur
  • Locatie: Heitje van Maasdijk in Schaarsbergen (Arnhem)
  • Kosten: Geen
  • Maximaal 20 deelnemers

Direct inschrijven voor Kennismakingsmiddag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er voor om offline te zijn. Dat betekent: laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseren we je om geen contact te hebben met de buitenwereld.

Je kunt zeker een-op-een deelnemen aan het Presence Outdoor programma. Ik ga regelmatig alleen met een deelnemer op pad. Het voordeel van het solo-programma is dat ik mij volledig kan focussen op jouw vraagstuk. Er is veel tijd om samen te sparren over alle facetten uit jouw werk en privéleven. Ga hier naar Presence Outdoor Solo.

Natuurlijk, iedereen is welkom bij het POP, al zorgen we er wel voor dat de groep gelijk gestemd is. De group-edities zijn standaard gemixed met mannen en vrouwen, tenzij het anders is aangegeven.

In een groep maken we de reis samen, maar ik maak tussendoor ruimte voor individuele coaching en reflectiegesprekken. #samenenalleen

Dat kan zeker! Even vertragen om te reflecteren op waar je nu staat, levert sowieso waardevolle inzichten op. Even offline zijn is al een ervaring ansich en goed voor je rust & herstel. Onze ervaring is altijd wel intenties en inzichten gedurende deelname ontstaan.

Lees alle vragen