Inspiratie- en kennismakingsmiddag

Wordt 2022 jouw jaar om een verandering in te zetten? Wil je een ontdekken of één van de Presence Outdoor Programma’s hiervoor iets voor jou kan betekenen? Wil je gelijk gestemden ontmoeten met wie je misschien wel een paar dagen offline gaat? Zet dan je eerste stap om naar de kennismakingsmiddag van Presence Outdoor te komen.

Inhoud middag

In een informele sfeer vertellen we over alle in’s en out’s van de verschillende edities. We vertellen je bijvoorbeeld dat deelnemers zeker niet alleen mannen zijn én we laten je deze middag kennis maken met (natuurlijk) leiderschap. We zijn op een inspirerende locatie. We zorgen in outdoorstyle voor de inwendige mens.

Wil jij in 2022 echt een verandering in gang zetten? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Rond dan je week af samen met ons in het voorjaarszonnetje. Meld je aan via onderstaand formulier.

Details

  • Datum: 11 maart 2022
  • Tijd: 15.00 – 17.30 uur
  • Locatie: Heitje van Maasdijk in Schaarsbergen (Arnhem)
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal 20 deelnemers

Direct inschrijven voor Kennismakingsmiddag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er in het POP voor om offline te zijn. Dat betekent: horloge af, laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseer ik je drie dagen geen contact te hebben met de buitenwereld.

Je kunt zeker een-op-een deelnemen aan het Presence Outdoor programma. Ik ga regelmatig alleen met een deelnemer op pad. Het voordeel van het solo-programma is dat ik mij volledig kan focussen op jouw vraagstuk. Er is veel tijd om samen te sparren over alle facetten uit jouw werk en privéleven. Ga hier naar Presence Outdoor Solo.

Natuurlijk, iedereen is welkom bij het POP, al zorgen we er wel voor dat de groep gelijk gestemd is. De group-edities zijn standaard gemixed met mannen en vrouwen, tenzij het anders is aangegeven.

In een groep maken we de reis samen, maar ik maak tussendoor ruimte voor individuele coaching en reflectiegesprekken. #samenenalleen

Dat kan zeker! Je bent niet de eerste deelnemer die er open ingaat. Even vertragen om te reflecteren op waar je nu staat, levert sowieso waardevolle inzichten op. Even drie dagen offline zijn is een aanrader voor iedereen!

Lees alle vragen