Presence Outdoor TEAM

In de dagelijkse hectiek geven we onszelf vaak weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling. De kans dat in de loop van tijd blinde vlekken in jullie leiderschap ontstaan is reëel.

Leiderschap vraagt om adviezen te krijgen van eigen wijsheid en intuïtie. Laat je bewust raken en inspireren. Leer luisteren naar je intuïtie en leer jezelf nog beter (bewust) kennen. Zo ontwikkelen je eigen kompas. Dit maakt het makkelijker om keuzes te maken die er werkelijk toe doen.

Behoefte

Als team is er een behoefte om even afstand te nemen van (dagelijks) systeem. Even afstand om te zien waar jullie vandaan komen, mee bezig zijn én waar jullie naar toe willen. (Offline) rust  en reflectie zijn essentieel om tot antwoorden en een visie te komen.

Naast het (persoonlijk) leiderschap willen jullie werken aan verbinding, sterkere communicatie en feedback naar elkaar.

VRAGEN JULLIE WEL EENS AF…

 • Hoe kunnen jullie voorkomen dat jullie steeds krijgen wat jullie kregen? 
 • Welk unieke bijdrage jullie team kan bijdragen?
 • Hoe jullie het voor elkaar krijgen (sneller) te bereiken wat jullie willen?
 • Of iedereen wel hetzelfde in de wedstrijd zit?
 • Waarom de energie met vlagen niet lekker stroomt?

Jullie vraagstuk centraal

In het Presence Outdoor TEAM staat jullie team en gezamenlijke vraagstuk centraal. In alle rust en vertrouwen gaan we met elkaar aan de slag. Jullie worden in gesprekken en opdrachten uitgenodigd om te leren vanuit de toekomst in plaats vanuit het verleden. Zodat je kunt toewerken naar de gewenste doorbraak. In de driedaagse is daarnaast ook ruimte voor het persoonlijke leiderschap van de deelnemers. Wat hebben jullie zelf nodig om een goede bijdrage te leveren aan het team?

Deskundige teambegeleiding

In veel van jullie vragen en situaties kan ik mij goed verplaatsen. Een paar jaar geleden stond ik zelf nog aan het roer van een groot succesvol bedrijf. Ik heb dan ook veel kennis en ervaring met het begeleiden van teams. Afhankelijk van de teamgrootte sluiten er één of meerdere deskundige teambegeleiders aan. Wij zijn jullie praktische gids op de route en faciliterend tijdens jullie reis.

Uitgangspunten Presence Outdoor Teams:

 • Samen offline in de natuur op de Veluwe (2 dagen – 1 overnachting of 2,5 dag – 2 overnachtingen)
 • Deskundige en ervaren teambegeleiding
 • Prikkelende gesprekken, opdrachten en oefeningen 
 • Samen leren en innoveren
 • Nieuwe inzichten en handvatten, aansluitend bij jullie praktijk
 • Ruimte voor persoonlijk leiderschap
 • Aanbod op maat
 • Kosten op aanvraag

Aanbod op maat

Het Presence Outdoor TEAM is het gehele jaar op aanvraag beschikbaar. Afgestemd op jullie vraag, uitdaging, wensen en behoeften ontwerp ik graag een aanbod op maat volgens de principes van het Presence Outdoor Programma. Neem contact op met mij voor de mogelijkheden. 

Direct inschrijven voor Presence Outdoor Team?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Om echt even te vertragen en te focussen op jezelf, kiezen we er in het POP voor om offline te zijn. Dat betekent: horloge af, laptop/tablet uit en telefoon lever je in. Om echt het effect van offline zijn te kunnen ervaren en het maximale uit je reis te halen, adviseer ik je drie dagen geen contact te hebben met de buitenwereld.

Presence Outdoor is een intensief programma, maar tussendoor en zeker in de avond heb je lekker tijd voor jezelf.

TIjdens de POP en MTB editie overnachten we in een luxe lodge tent. Elke deelnemer heeft, mits anders vermeld, een eigen (afgeschermde) slaapruimte.

Canoe editie: tijdens de Canoe editie slaap je onder een eigen tarp. Dit betekent wel dat niet sprake is van een afgeschermde slaapruimte. Het is wel mogelijk om je tarp op enige afstand van de anderen op te zetten.

Lees alle vragen