Programma’s

Wanneer nam jij voor het laatst écht de tijd voor jezelf? Om bewust te zien en te voelen wat jij wilt in je leven? Je gaat maar door, het tempo ligt hoog. Geen tijd en ruimte om koers te herzien. Doorbreek dit in drie dagen met het Presence Outdoor Programma (POP). Gewoon in Nederland, midden in de natuur, wij samen.

Voor wie is het POP?

Het POP is speciaal voor ondernemers en zakelijk leiders, die een stap willen maken in hun persoonlijk leiderschap. Vraag je je af: waar ben ik eigenlijk mee bezig? Voel je dat het jouw werk of bedrijf niet meer is? Zoek je nieuwe bezieling in het leven of wil je af van de onvrede over jezelf en wat je van het leven maakt? Wat het ook is, gun jezelf tijd en ruimte om het te ontdekken én te doorbreken.

Waarom offline?

Het POP is geen survival zoals ‘outdoor’ doet vermoeden. Het zijn ook niet de bekende flipover- en werksessies. Wél ga je drie dagen offline de natuur in. Telefoon uit en horloge af. Ik ben jouw gids; praktisch op de route en faciliterend in jouw reis. Doordat je uit je dagelijkse ritme en omgeving bent, heb je tijd en ruimte om te reflecteren op waar je nu staat. Je krijgt waardevolle inzichten en een nieuw perspectief. Er ontstaat vaak een ‘overview effect’ op je leven; een ‘magisch gevoel’ zoals de deelnemers het omschrijven.

Presence’ is de samenvoeging van present (aanwezig) en sensing (voelen)

– Theory U – Otto Scharmer

Wat is het programma?

Het POP is een ontspannen en tegelijkertijd intensief buitenprogramma, geïnspireerd op de U-theorie. In dit gedachtegoed keer je terug naar de basis (jouw bron). Dit is is de plek waar de magie begint. Nieuwe inzichten worden je vanuit de toekomt aangereikt. Vervolgens ontstaan er krachtige intenties om hetgeen te doorbreken wat jou de afgelopen tijd gevangen heeft gehouden.

U-Journey

En dit is wat we in de driedaagse gaan doen. Een globale outline:

Dag 1: terug naar het begin

We maken een lange wandeling door de natuur. In onder meer gesprekken help ik je bewust te ontdekken wie je bent, wat je drijft en wat je graag in je werk en privé wilt. Er zijn stiltemomenten en we eten ’s avonds bij een kampvuur.

Dag 2: in contact met jezelf

Deze dag staat in het teken van reflectie en uitdagende opdrachten. Al werkenderwijs word je je bewust van je blinde vlekken en (gedrags)patronen. Ik help je die te overstijgen en toekomstkansen te zien. Een wandeling en een speciaal diner ontbreken op deze dag niet. 

Dag 3: initiëren en kristalliseren

Op de laatste dag zetten we intenties en maken we jouw mogelijkheden en vervolgstappen concreet. Je hebt nieuwe inzichten, vertrouwen en hernieuwde energie. We sluiten af met een gezellige lunch.

Bekijk de video voor een impressie

Video afspelen

Hoe zijn de faciliteiten?

Het POP is een outdoorprogramma mét comfort. Je overnacht in een luxe tentenkamp (met inhouse sanitair en een hottub) op de prachtige Veluwe. Tijdens de drie dagen wordt er voor lekker eten & drinken gezorgd. We wandelen veel en er zijn ook voldoende rustmomenten. Lees hier antwoorden op praktische vragen.

Is dit wel iets voor mij?

Goede vraag! In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over het POP, het driedaagse programma en verkennen we eventueel jouw vraag en situatie. We kijken ook welk programma het beste bij je past; je kunt solo deelnemen, in groepsvorm en met je team. Meer weten? Neem contact met mij op of laat hier je gegevens achter, dan bel ik jou!

Voor en na het POP?

Neem je deel, dan hebben we eerst een intakegesprek. We leren elkaar beter kennen en formuleren jouw intenties voor het POP. Je ontvangt nog wat huiswerk vooraf en verder zien we elkaar op de afgesproken datum en plek.
Na het POP houden we binnen drie weken een landingsgesprek; hoe heb je het ervaren en waar sta je nu? Wil je een stok achter de deur? Ook na het POP help ik graag je plannen concreter te maken en in beweging te blijven door middel van Presence Outdoor COACHING.